UA-97226585-1
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • Ik had al jaren last van een moeizaam ontlastingspatroon. Daardoor voelde ik me altijd opgeblazen en onprettig. Door het traject dat ik bij Karin volgde, is mijn ontlastingspatroon weer genormaliseerd en zit ik weer fit & lekker in mijn vel. Karin is een hele prettige persoonlijkheid en echt expert op haar vakgebied. Ze weet waar ze het over heeft en kan je alles duidelijk uitleggen. Echt een aanrader!
 • Ik heb de begeleiding van Karin als zeer deskundig ervaren. Ze heeft veel kennis en kan zodanig uitleggen dat het goed te begrijpen is. Ook al ben je helemaal niet thuis in de medische termen. Dat zij jarenlang in de reguliere zorg heeft gewerkt, is echt een voordeel. Hierdoor is haar kennis zowel in de breedte als in de diepte en zowel regulier als alternatief. Ik ben geen doorsnee klant met mijn allerlei vage gezondheidsklachten. Voor haar een ingewikkelde casus. Toch kon zij heel goed verbanden leggen tussen mijn klachten. Dit vond ik een verademing, want bij mijn huisarts voelde ik me vaak onbegrepen.  Tussen onze afspraken heb ik veel vragen gesteld via de mail en app; deze werden altijd snel beantwoord met goede uitleg. Ook hield ze de regie in het traject goed vast, zodat al die verschillende supplementen die ik om de beurt moest slikken en de darmonderzoeken naadloos in elkaar overliepen.  De samenwerking heb ik als gelijkwaardig ervaren. Ik heb me vrij gevoeld om te kunnen uiten als iets niet gelukt is; je kreeg geen wijzende vinger. Als ervaringsdeskundige kon zij erg empathisch reageren. Daarnaast was er ruimte voor humor, ook erg belangrijk. Dat is alleen maar goed voor de darmen 😊
 • Na heel veel jaren met klachten te hebben rond gelopen, ben ik bij Karin terecht gekomen. Van bijna dagelijks buikpijn en diarree nu naar klachtenvrij. Ik kan iedereen aanbevelen naar Karin te gaan. Ze is zeer deskundig en doet er alles aan om je te helpen. Ik ben nog elke dag blij dat ik het darmtherapie traject gevolgd heb!
 • Na jarenlang gezocht te hebben naar oplossingen voor mijn darmklachten (opgeblazen buik, winderigheid, obstipatie en extreme vermoeidheid), kwam er bij VitaliEet eindelijk meer duidelijkheid. Karin luisterde naar mijn persoonlijke verhaal en deed er alles aan om de kern van het probleem te achterhalen. Ze is heel nauw betrokken en blijft op de hoogte van de vorderingen tijdens het traject. Met haar kennis die ze goed kan overbrengen, kon ik ook begrijpen wat er nou precies in mijn lichaam gebeurde.
 • De betrokkenheid van Karin was erg fijn, ik kon altijd terecht met mijn vragen (app of mail).  Daarnaast werkten we op een positieve manier aan een gezondere leefstijl. Ik ben nu vrolijker, slaap beter en mijn darmen werken ook beter. Ik heb het hele traject dan ook als positief ervaren en zou het zeker aanraden voor andere mensen die darmklachten hebben.
 • De begeleiding van Karin is erg prettig. Ze legt alles rustig uit en neemt de tijd om je verder te helpen. Voordat ik bij Karin kwam had ik geen energie meer en was het voor mij al jaren normaal om buikpijn te hebben. Nu ben ik mij bewust van waar mijn lichaam goed of juist slecht op reageert, waardoor ik bijna nooit meer buikpijn heb en ik veel meer energie heb!
 • Na jarenlange struggle met mijn darmen, nu eindelijk geen opgeblazen buik meer, meer energie en zelfs nog afgevallen. En dat in een paar maanden tijd! Dank voor de fijne begeleiding en goede tips.
 • Karin is een prettige persoonlijkheid met een goed luisterend oor. Ze stelt je vrij snel op je gemak waardoor je je prettig voelt om dingen te delen. Ze heeft zeer veel kennis over voeding en mocht ze iets niet weten zal ze dat ook eerlijk zeggen en het eventueel opzoeken voor je. Ik heb veel tips van haar gekregen die op mij van toepassing zijn. Het is in het begin even puzzelen, maar op een gegeven moment kreeg ik de slag te pakken. Zodat ik nu een heerlijke maaltijd kan bereiden die ook nog eens goed voor me is. Ik voel me een stuk energieker, slaap veel beter, minder migraine en ik ben eindelijk afgevallen. 
 • Ik ben bij jou geweest voor voedingsadvies. Je werkt integer, respectvol en hebt zoveel kennis in huis. Je denkt ook mee op een heel prettige manier. Ik kan jou van harte aanbevelen!
 • In 2011 werden bij mij verhoogde bloedsuikers geconstateerd, ofwel diabetes type 2. Begin 2016 kreeg ik de mededeling dat de waarden intussen van dien aard waren dat ik aan het medicijn Metformine moest om de gestegen bloedsuiker waarden binnen de perken te houden en verdere lichaamsschade te beperken . Dit was voor mij niet meer acceptabel. Het gebruik van medicijnen zie ik als laatste redmiddel, als aanpassingen in je levensstijl niet meer helpen.  Dat was ook de tijd dat Vitalieet werd opgericht. Met Karin hebben we het eetpatroon en de manier van sporten en bewegen verbeterd. Binnen 2 maanden kon ik met het medicijn stoppen. Twee jaar later -begin 2018- kreeg ik van de huisarts de mededeling dat ik formeel van Diabetes Type 2 af was en dus ook geen regelmatige controles meer nodig heb. Kortom na een aantal goede adviezen heb ik mijn leven weer op orde en voel mij zelf nog fitter en gezonder dan daarvoor.
 • Ik kwam voor de puntjes op de i voor mijn voeding. Hormonaal was het een grote puinhoop, pre-overgang, zucht. Ondanks dat ik zelf al heel veel kennis had vergaard de afgelopen jaren, heeft Karin in een paar sessies ontzettend bijgedragen aan mijn proces. Door de testen die ze steeds afnam was het advies helemaal onderbouwd. Ze leerde me zien dat niet alleen voeding een grote rol speelt maar ook zingeving. Dat was ik door mijn extreme vermoeidheid even uit het oog verloren. De ondersteunende middelen die ik kreeg werkten heel zacht, fijn voor een gevoelig systeem als het mijne.
 • Ik let nu nog meer op wat mijn leven zin geeft, kan beter de balans bewaren. Koken doe ik intussen toch ook weer wat anders, nog meer groenten in alle soorten, ik vries niet meer in plastic maar steeds meer in glas, en zo nu en dan bekijk ik het speciaal voor mij gemaakte voedingsplan. ik voel me veel evenwichtiger en energieker. Heel blij mee!
 • Karin is een hele fijne coach, ze is geduldig, gestructureerd en legt alles heel goed uit. Ze heeft echt volle aandacht voor je verhaal, je geschiedenis. Ik voelde me gehoord en gezien. Ontzettend fijn!
 • Mijn hele leven lang heb ik last gehad van onregelmatige cyclus. Erg onhandig was dat toen ik kinderen wilde krijgen. Nu heb ik voor het eerst in mijn leven een regelmatige cyclus en geen last van PMS klachten. Naast dat ik dat erg fijn vind, is mijn man er ook erg blij mee ;-) 
 • Sinds ik aan de slag ben gegaan bij Karin met voeding en supplementen voel ik me eindelijk weer zoals ik me graag wil voelen. Ik ben eindelijk niet meer moe en heb geen PMS klachten meer!
 • Ik kwam voor de puntjes op de i voor mijn voeding. Hormonaal was het een grote puinhoop, pre-overgang. Ondanks dat ik zelf al heel veel kennis had vergaard de afgelopen jaren, heeft Karin in een paar sessies ontzettend bijgedragen aan mijn proces. Door de testen die ze steeds afnam was het advies helemaal onderbouwd. Ze leerde me zien dat niet alleen voeding een grote rol speelt maar ook zingeving. Dat was ik door mijn extreme vermoeidheid even uit het oog verloren. De ondersteunende middelen die ik kreeg werkten heel zacht, fijn voor een gevoelig systeem als het mijne. Ik let nu nog meer op wat mijn leven zin geeft, kan beter de balans bewaren. Koken doe ik intussen toch ook weer wat anders, nog meer groenten in alle soorten, ik vries niet meer in plastic maar steeds meer in glas, en zo nu en dan bekijk ik het speciaal voor mij gemaakte voedingsplan. ik voel me veel evenwichtiger en energieker. Heel blij mee!